КАК ДА ПАЗАРУВАМ? Лесно е, само 3 стъпки!

1 Регистрирай се или влез с профила си от произволна социална мрежа като натиснеш връзка "ВХОД " или просто кликнеш тук.
2 Прегледай и потвърди своята поръчка, избери метод на доставка или получаване на място от наш магазин.
3 Ако поръчвате за първи път наш служител ще се свърже за потвърждение на вашата поръчка и доставка.

Ако все още имате проблеми с поръчката моля пишете ни на {$variables.5.var} или позвънете на произволен телефон от магазините ни. Благодарим Ви!

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Понеделник/Петък: 08:00 - 18:00
Събота: 08:30 - 17:00
Неделя: почивен ден!

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ - МАГАЗИН МЕБЕЛИ "НОВИ"

Стандартен банков превод

Когато решите да закупите стока от нас и да заплатите чрез банков превод , то при избор на този вид плащане преди да финализирате поръчката ще получите нашите данни.

НОВИ 08 ООД

BIC код: UBBSBGSF
IBAN:
BG41 UBBS 8888 1000 5241 04

Можете да наредите превода директно от Вашия компютър или от всеки един клон на банка. Важно е в основание на превода да напишете трите си имена и номер на поръчката или името на модела, който сте поръчали. Номера на поръчката я получавате по е-мейл след като сте финализирали поръчката от сайта на http:mknovi.com 

Плащане при доставка 

Плащането при доставка е стандартен  метод. В този случай, стоката се плаща директно на куриера, при доставянето на поръчката от сайта. Имайте впредвид, че някой поръчки, които ги нямаме в наличност, е необходимо авансово плащане, което можете да извършите, по стандартен банков  път или в нашите представителства и физически магазини. 

Плащане през Виртуален ПОС терминал

ЗА СЕГА ТОЗИ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ НЕ Е АКТИВЕН.                                                                                                             При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на банката . За да платите, не е задължително да разполагате с регистрация, необходимо е единствено да имате валидна банкова карта (дебитни карти, карти VISA Electron, VISA classic, Mastercard, виртуални VISA и Mastercard ). Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение за извършено плащане. 

При необходимост от възстановяване на сума, платена с карта, то тя ще бъде върната само по картата, с която е направено плащането.

Плащане в наше представителство

Този вид плащане се извършва, в нашите физически магазини и представителства. Авансовото (капарото) плащане, както и цялата сума за артикулите, които сте поръчали през нашия сайт. За целта ще е необходимо да представите вашите данни и имената на моделите, които искате да поръчате.
Вход в системата

Регистрация

Желая да получавам известия за промоции чрез имейл съобщения.

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?